Branding op maat
Branding is king. Tenminste... als het als een jasje past.

Een goede work-life balance: zo bereik je het. Die weegschaal kan niet (perfect) in balans zijn! En dat hoeft ook niet. Meer tijd voor familie én vrienden, focus op strategie, in plaats van randzaken, Zij ontzorgt helpt je graag.

You’re in good hands. Dat durf ik van mezelf wel te zeggen. De eerste indruk is belangrijk. En dat zit goed. Excellente kwaliteit, dat is wat ik lever. Een gestructureerde inbox, optimale weekindeling en realistische deadlines, zomaar een paar voorbeelden van waar ik in ontzorg. Ik ben nuchter én betrouwbaar. Zorg aan huis nodig? Lees snel verder.

Ik ben Personal Assistant (zakelijk)

Ik heb als doel dat je tijd overhoudt en aandacht aan het ondernemerschap kunt besteden. Ben je toe aan een consistente PA-service? Support kent geen tijd. Ik zorg ervoor dat doelen worden behaald. Ik bied continuïteit en flexibiliteit (bij ziekte, vakantie, etc.).

Ik ben medisch codeur (ICD-10)

Terug in de tijd… ik ben opgeleid als medisch codeur. Momenteel ben ik breed inzetbaar op het gebied van onderzoek naar kwaliteitsbewaking voor ziekenhuizen in (Caribisch) Nederland. Ook geef ik trainingen (en bijscholing) aan mijn vakgenoten.

Ik ben Personal Assistant (privé)

Huur mij flexibel in als PA. Ik ondersteun bij de zorg van jouw kinderen. Denk aan het halen en brengen van en naar school of een sportvereniging, huiswerkbegeleiding en overige taken. Ik ben een gediplomeerd EHBO’er, met een achtergrond in de zorg.

Vrijwilliger(swerk)

Tijd over? Ik ben, op eigen titel of uit naam van onze familiebedrijven, breed inzetbaar als vrijwilliger.

Het geheime 'wapen' van jouw organisatie

Ik weet als geen ander hoe je ondernemers en particulieren ondersteunt. Je realiseren dat je niet alles alleen kunt is één. Hulp inschakelen is een ander verhaal. Je kunt pas écht succesvol zijn als je een goed team om je heen hebt. Laten we elkaar aanvullen én versterken. Op naar meer groei, succes en geluk!

Wees ‘streng’ voor jezelf! Geef uit handen en word ontzorgd.

- Lucianne Boersma

Mijn taken(pakket)

Werken met een Personal Assistant hoeft niet moeilijk te zijn. Eén aanspreekpunt, wel zo makkelijk. Lucianne Boersma, hét gezicht achter Zij ontzorgt. Happy clients, daar doe ik (bijna) alles voor. "Deskundig, ondernemend, een échte powervrouw." Ik ontzorg en bied een luisterend oor (en een kritisch oog). Want ik houd van details. En die mag je niet over het hoofd zien…

Inboxbeheer

Mails checken, no stress! Ik lees, beoordeel en filter. Je ontvangt alleen mails die belangrijke informatie bevatten of een actie van jouw kant vereisen.
#organiseren #meertijd #minderstress

Agenda

Ik zorg voor een fijne flow in je (werk)week, afgestemd op jouw voorkeuren. Houd ruimte over in je agenda.
#organiseren #meertijd #minderstress

Time management

Een goede work-life balance: meer tijd voor familie én vrienden, focus op strategie, in plaats van randzaken.
#organiseren #meertijd #minderstress

(Bedrijfs)uitjes

Een (bedrijfs)uitje, hoe leuk is dat?! In de organisatie gaat veel tijd zitten. Ik help je graag. Je hoeft alleen jouw budget en voorkeuren door te geven.
#werk #privé #ontspannen

De beste PA (voor particulieren)

Ben je op zoek naar een betrouwbare PA? Ik ben een gediplomeerd EHBO’er, met een achtergrond in de zorg.
#werk #privé #ontspannen

CRM-systeem beheren

Ik leg belangrijke contactmomenten voor je vast. Informatie verdwijnt niet, maar wordt juist opgevolgd.
#adminklusjes

Contractbeheer

Contracten ondertekenen, het voelt soms als 'lopendebandwerk'. Het rondsturen hiervan naar alle betrokkenen kost veel tijd. Ik verzorg dit proces van A (versturen) tot Z (ondertekenen).
#adminklusjes

Facturatie

Ik ontzorg in het proces van facturen opstellen en versturen. Het digitaliseren van de boekhouding. Ik werk samen met jouw boekhouder om dit proces te versnellen.
#adminklusjes

Interesse gewekt?

Ik kom graag met je in contact! Informeer naar prijzen en beschikbaarheid. Neem geheel vrijblijvend contact op.