Veelgestelde vragen, Next Day Global (NDG Group)

Veelgestelde vragen

Jij vraagt, wij geven antwoord. We hebben enkele veelgestelde vragen voor je uitgewerkt.

Algemeen

KvK-nummer: 68503873 en btw-nummer: NL857473967B01.

(Be)zoek ons in Raalte. We werken veelal bij de klant op locatie. Door het hele land. En daarbuiten. Wil je halverwege afspreken? Dat kan ook!

Nee, we werken veelal remote. Geen bedrijfspand betekent lagere kosten en daarmee scherpe(re) tarieven voor jou!

De beller is sneller. Mailen mag ook.

Bellen: +31 (0)20 21 01 883 | Mailen: hello@nextdayglobal.com

Het eerste contact zal plaatsvinden met Florence of Valentine, onze projectmanagers.

Ons tarief varieert per dienst. We adviseren je om ons hierover te bellen. Mailen mag ook.

Bellen: +31 (0)20 21 01 883 | Mailen: hello@nextdayglobal.com

Ja, we werken veelal op consultancy basis. Voor bedrijven en de overheid. En voor individuen. Eenmalige opdrachten, zoals de bouw van een website, hebben een korte doorlooptijd en vallen niet onder consultancy.

Wij werken voor bedrijven en de overheid. En voor individuen.

Veel. Onze diensten zijn moeilijk onder één noemer te vangen: van marktonderzoek tot het schrijven van een businessplan, grafische vormgeving én drukwerk. Wij zijn financieel onderlegd, (markt)onderzoekers, maar bovenal strategen met maar één wil. De wil om te winnen!

We bieden hulp tijdens het solliciteren: controleren en/ of (her)schrijven van een cv of motivatiebrief. Wil je gaan bloggen of heb je een portfolio-website nodig? Wij helpen je graag!

Nee, nog niet.

MAC-4all & MAC-4all in beeld

We hebben voor diverse gemeenten gewerkt: van Amstelveen tot Helmond (in samenwerking met de Peelgemeenten) en Steenwijkerland. Momenteel zijn we werkzaam voor de gemeente Amsterdam, project bruggen en kademuren. Frank heeft als financieel adviseur voor de BES-eilanden gewerkt (2012-2014).

Deze vraag wordt ons weleens gesteld. Natuurlijk, wij zijn ook klein begonnen. We werken voor kleine merken die groot willen worden. En voor grote merken die dat willen blijven. Online. Offline. Vandaag én morgen. Overal!

Ja, kijk ook even naar Next Day Global (startup- en scale-up begeleiding). Meld je aan voor een op maat accelerator-, incubator- of groeiversneller programma. Boost jezelf en jouw business!

Automatisering en informatisering in de breedste zin van het woord. Als kennispartner helpen we bij (cultuur)verandering en resultaatverbetering. We hebben eigen data-analisten en (financieel) adviseurs in huis. Wij werken met onder meer Tableau.

Wij zijn échte marktonderzoekers (NIMA-gecertificeerd). Door consumentengedrag te achterhalen bepalen we waar marktkansen liggen, of niet. Maak gebruik van onze cruciale wegwijzers voor een nieuwe (product)strategie. We zijn bekend met de customer journey, gedragsverandering en leadgeneratie.

Ja, in principe zijn alle typen marktonderzoek mogelijk. Wij zijn échte marktonderzoekers (NIMA-gecertificeerd).

Ja, wij zijn financieel onderlegd. We schrijven businessplannen en begeleiden bij een financieringsaanvraag.

Je vindt bijvoorbeeld ons logo only pakket basis voor € 275,00 of uitgebreid voor € 750,00 in onze NDG Store.

Je vindt bijvoorbeeld ons complete huisstijl pakket voor € 1.450,00 in onze NDG Store.

Je vindt bijvoorbeeld ons all-in basis websitepakket vanaf € 1.899,00 in onze NDG Store.

Ja, daar zijn onze strategen goed in.

Ja, kleur is een strategische tool. Een herkenbare kleur is goud waard! Font(s)- en kleurkeuze maken onderdeel uit van het logo- en huisstijl pakket (styleguide). Persoonlijk kleuradvies nodig? Ontdek welke kleuren jou laten stralen. Onze partner heeft oog voor kleur en stijl. Vraag naar de mogelijkheden.

Ja, besteed het design, de controle én drukwerk aan ons uit. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo val ook jij op!

Ja, je bent niet verplicht om drukwerk in combinatie met design en controle af te nemen.

We zijn reseller van meerdere drukkerijen. Afhankelijk van jouw vraag kijken we naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ja, we vervullen de rol van tekstschrijver en (eind)redacteur. Wij schrijven voor verschillende doeleinden: een blog, nieuwsbrief, social media of website. Brancheonafhankelijk.

We zijn geïnteresseerd in fotografie, maar we zijn geen fotograaf. Dit besteden we uit aan een van onze partners (foto- en videografen).

Social media uitbesteden? Dat kan! Wij beheren meerdere kanalen. Van onszelf en van klanten.

Ja, we zorgen voor een prettig leesbare en vooral foutloze tekst. Boek redigeren, scriptie nakijken, zakelijke correspondentie, er zijn legio mogelijkheden.

SEA is een vak apart. Dit besteden we uit aan een van onze partners.

We werken samen met erkende (ISO-gecertificeerde) vertaalbureaus (native speakers).

Ja, wij bedenken, ontwerpen en bouwen digitale oplossingen: apps, websites en meer.

Ja, we vertellen verhalen door middel van (levensechte) animaties en illustraties. Clean en toegankelijk, wel zo duidelijk.

Nee, maar we werken wel samen met diverse hostingpartijen.

Ja, laten we de mogelijkheden telefonisch bespreken.

Bellen: +31 (0)20 21 01 883

Ja, maar alleen door ons gebouwde websites. Na oplevering kun je ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten.

Brandking

Ja, besteed het design, de controle én drukwerk aan ons uit. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo val ook jij op! Neem ook eens een kijkje op Brandking en Drukwerkofferte.online.

Ja, je bent niet verplicht om drukwerk in combinatie met design en controle af te nemen. Neem ook eens een kijkje op Brandking en Drukwerkofferte.online.

We zijn reseller van meerdere drukkerijen. Afhankelijk van jouw vraag kijken we naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ja, neem ook eens een kijkje op Brandking. Je kunt ons hier ook over bellen. Mailen mag ook.

Bellen: +31 (0)20 21 01 883 | Mailen: hello@nextdayglobal.com

Ja, we adviseren je om ons hierover te bellen. Mailen mag ook.

Bellen: +31 (0)20 21 01 883 | Mailen: hello@nextdayglobal.com

SpotterSelect

We zijn actief op het gebied van personeelsbemiddeling in de financiële sector, marketing en communicatie, horeca en binnen de overheid en de zorg.

We hanteren een tarief tot 12% (van het bruto jaarsalaris), met uitzondering van executive level. We adviseren je om ons hierover te bellen. Mailen mag ook.

Bellen: +31 (0)20 21 01 883 | Mailen: hello@nextdayglobal.com

Ja, we vervullen de rol van tekstschrijver en (eind)redacteur. Wij schrijven voor verschillende doeleinden: van vacaturetekst tot een werken-bij website.

Ja, met ons merk MAC-4all bouwen we onder meer een werken-bij website. Laten we de mogelijkheden telefonisch bespreken.

Bellen: +31 (0)20 21 01 883

Jazeker! Ben je op zoek naar een dijk van een baan? Overweeg een passend plaatje: een volledig maatwerk cv, met eigen iconen, kleuren en meer. Geen standaard template dus. Wij helpen je graag.

Ja, met ons merk MAC-4all bouwen we onder meer een cv-website. Laten we de mogelijkheden telefonisch bespreken.

Bellen: +31 (0)20 21 01 883

Ja, wij helpen je graag!

Ja, met ons merk MAC-4all bouwen we onder meer een portfolio-website. Laten we de mogelijkheden telefonisch bespreken.

Bellen: +31 (0)20 21 01 883

NDG Store

In de Next Day Global (NDG) Store bieden we enkele van onze producten (en diensten) aan. Let op: dit geldt niet voor maatwerk vragen. Ontdek en ervaar het zelf!

Ja, we maken gebruik van een veilige betaalomgeving (Mollie).

Next Day Global

Deze vraagt wordt ons weleens gesteld. Natuurlijk, wij zijn ook klein begonnen. We werken voor kleine merken die groot willen worden. En voor grote merken die dat willen blijven. Online. Offline. Vandaag én morgen. Overal!

Ja, kijk even naar Next Day Global (startup- en scale-up begeleiding). Meld je aan voor een op maat accelerator-, incubator- of groeiversneller programma. Boost jezelf en jouw business!

Ja, wij zijn financieel onderlegd. We schrijven businessplannen en begeleiden bij een financieringsaanvraag. Kijk ook eens naar Next Day Global (financiering).

Ja, we bieden op maat accelerator-, incubator- of groeiversneller programma’s aan. Boost jezelf en jouw business! We werken voor kleine merken die groot willen worden. Maar ook voor grote merken die dat willen blijven.

Webdemos

Betaalbaar online, het kan! Kies voor een van onze templates. Je hoeft alleen content, tekst en beeld, aan te leveren. Wij doen de rest. Geen maatwerk, maar je bent al online voor € 399,00 excl. btw.

Gastspreker, motivator & inspirator

We delen onze kennis graag binnen bedrijven en op scholen.

Drukwerkofferte.online

Drukwerkofferte.online dekt buitengewone drukwerkvragen. Uitzonderlijke aantallen, een afwijkend formaat, (vrijwel) alles is mogelijk. Vraag snel en eenvoudig een op maat offerte aan. Volledig ontzorgd: design, controle én drukwerk.